Csontkovács, Csontkovácsolás, Gerinckorrekciós masszázsterápia

A masszázs fogalma, masszázsfajták:

Masszázs

A masszázs célja: Az egészség megőrzése a mozgásrendszeri betegségek megelőzése, vagy a már kialakult izom, és ízületi fájdalmak kezelése, a test gyógyszeres kezelések nélküli karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, és az ízületi elmozdulások megszüntetése.A terapeuta a kezelés alatt kilazítja, megnyújtja az izmokat.

A megfelelő idegkilépési pontokon alkalmazott akupresszúrás nyomással az test egészére is hatást gyakorol, így a masszázs fájdalomcsökkentő és stresszoldó hatású is lehet.
A masszázs hatással van: a bőrre, az izmokra, az ízületekre, a vázrendszerre, és az idegekre is.
Fajtái: gyógy masszázs, sport masszázs, tradicionális masszázs, modern nyugati masszázs.

Modern nyugati masszázs:

Masszázs

Svédmasszázs: Ez az alapja a gyógy masszázsnak és a sportmasszázsnak, szegment masszázsnak is, melyek a svéd masszázs fogásait használják. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet.

Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását, fokozza a vérkeringést, fájdalmat csökkent, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A kezelés során a bőrön olajokat, krémeket használnak.

Tradicionális masszázsok:

ősi, távol-keleti, tradicionális masszázsfajták, amelyek több ezer éves hagyományokon alapulnak. Napjainkban is nagyon népszerű és hasznos, mert biztonságos, nincsenek mellékhatásai és nem mérgező vagy ártalmas az egészségre.

Masszázs

Thai masszázs:
Az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, oldja a fájdalmakat,és merevségeket. A terapeuta az ujjait, könyökét, térdeit, lábait egyaránt használja. A thai masszőrök több száz fogást ismernek, alkalmaznak, beleértve a jógából ismert nyújtásokat is. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

A kezelés során a vendég ruhát visel, nem használnak olajokat.

Masszázs

Yumeiho masszázs:
A hagyományos masszázsoktól eltérő mélymasszázs, mely kínai és japán gyógymódokon alapuló keleti masszázsfajta. Itt nagyon fontos a kifinomult mozgások, és fogások iránya. A terapeuta testsúlyával összehangolt mozgássorokat végez, és ezzel párosított nyomó-, gyúró, görgető masszázs elemeket alkalmazva olyan összhangot képez, amely lehetővé teszik a terápia sokfajta betegségben való alkalmazását.

Ruhában, a földön, matracon történik a kezelés, nem használnak olajokat.

Masszázs

Shiatsu masszázs:
Különleges ősi japán masszázsfajta. A fordítása azt jelenti: ujjnyomás. A shiatsu masszőrök a testen megtalálható speciális pontok nyomásához kezük más részeit, könyöküket, térdüket, lábukat is használják. Nagyon hatásos hátfájás, fejfájás, migrén, szorongás, bánat és még sok lappangó betegség esetén. A kezelés során a vendég ruhát visel, nem használnak olajokat.A Köhler gerinckorrekciós masszázsterápia, a csontkovácsoláson, és a hagyományos masszázsterápiákon túl mutatva, a leghatékonyabban segít mindenkinek, a nyak, váll, hát- és derékfájás, gerincsérv, porckorongsérv, idegbecsípődés tünetei és ízületi fájdalmak esetén.

Hívjon most!
Bejelentkezés: 06-20-974-50-40   Köhler István


Ezekben a témákban keresnek meg minket:

Csontkovács, Csontkovácsolás, Fejfájás, Migrén, Szédülés, Fülzúgás, Csontkovács Budapesten, Gerinckorrekció, Gerincferdülés, Porckorongsérv, Gerincsérv, Lumbágó, Hátfájdalom, Derékfájás, Isiász, Idegbecsípődés, Vállfájdalom, Karzsibbadás, Kézzsibbadás, Lábzsibbadás, Hátfájás.FŐOLDAL | CSONTKOVÁCSOLÁS | MASSZÁZS | PORCKORONGSÉRV | ATLAS KORREKCIÓ | FEJFÁJÁS, MIGRÉN | SZÉDÜLÉS, FÜLZÚGÁS | GERINCFERDÜLÉS | GERINCSÉRV | NYAK, VÁLL, HÁT, DERÉKFÁJÁS | KÉZ, UJJ, LÁBZSIBBADÁS | LUMBÁGÓ, IDEGBECSÍPŐDÉS | INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS | TÜNETEK | JÓ TUDNI! | ELÉRHETŐSÉG, ÁRAK | WEB

2002-2016 © Minden jog fenntartva!

Az oldalt készítette:Weboldal készítés,Keresőoptimalizálás